26(r)
36(r)
50(r)
58(r)
60(r)
66(r)
72(r)
78(r)
80(r)
39(r)
41(r)
43(r)
63(r)
67(r)
89
Sava Centar Banquet i Immersive Hall - Nova godina 2025
Najekskluzivnija Nova godina 2025. u Beogradu!
Muzika: Lepa Brena i Aco Pejović
Cena: od 120€
Adresa: Milentija Popovića 9, Beograd, RS
Direktan kontakt organizatora
* za rezervacije i kupovinu karata pozovite se na NovaGodina.rs

Podeli
Sava Centar - Banquet i Immersive Hall - Nova godina 2025 Beograd
Proslavite Novu godinu 2025. u spektakularnom ambijentu Sava Centra, gde vas očekuju dva najveća muzička imena Balkana - Lepa Brena i Aco Pejović! Ova jedinstvena novogodišnja noć održaće se u dve vrhunski uređene sale, Banquet Hall i Immersive Hall, koje će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Sava Centar, potpuno renoviran i obnovljen po najmodernijim standardima, nalazi se u srcu poslovnog okruga Novog Beograda, na idealnoj lokaciji koja je samo nekoliko minuta udaljena od centra grada i aerodroma. U grandioznoj Banquet Hall, kapaciteta do 1000 gostiju, uživaćete u luksuzu i eleganciji, uz raskošne kulinarske specijalitete i pažljivo odabran izbor pića.

Za one koji žele nešto potpuno novo i uzbudljivo, Immersive Hall nudi futuristički doživljaj sa digitalnim projekcijama od 360 stepeni, dok se zidovi pomeraju kako bi stvorili osećaj potpuno nove dimenzije zabave. Uz savršeni zvuk i visoko kvalitetne video projekcije, ovaj prostor je pravi raj za ljubitelje modernih tehnologija i nezaboravne atmosfere.

Rezervišite svoje mesto na najluksuznijem događaju u gradu i uživajte uz legendarne nastupe Lepe Brene i Ace Pejovića! Očekuje vas noć puna hitova, dobre energije, i vrhunske zabave koja će trajati do ranih jutarnjih sati.
Muzika
Za dobru atmosferu za doček Nove godine u Sava Centru će se pobrinuti Lepa Brena, u Immersive Hall-u i Aco Pejović, u Banquet Hall-u.


Piće
Piće po utrošku
Hrana
Buffet menu

Hladni delikatesi
- Goveđa hladno dimljena pršuta
- Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi
- Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina
- Sremski kulen sa peperonćino uljem
- Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina
- Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka
- Svinjska dimljena pečenica Reserva
- Gratinirane dagnje sa parmezanom
- Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve
- Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom
- Tradicionalni ’’duvan’’ čvarci
- Premium odrezak od svinjskog vrata

Selekcija sireva
- Pirotski beli ''Kačkavalj''
- Sir Bojuval sa mikro biljem
- Dimljeni sir sa suvim šljivama
- Beli koziji sir sa svežim timjanom
- Gauda sa suvim i kandiranim voćem
- Domaća sir rolada sa biberom
- Mocarela sa domaćim pesto sosem
- Gorgonzola sa suvim voćem
- Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima
- Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem

Salate
- Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima
- Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim drsingom
- Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom
- Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta
- Selekcija svežih sezonskih salata
- Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom
- Germanska krompir salata sa senfom i tostiranom pančetom
- Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem

Dresing bar
- Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza
- Voćna salsa sa uljem badema
- Čili masline sa citrusima
- Dresing od Balsamika sa ruzmarinom
- Peperonćino dresing
- Umak od tostiranog semena bundeve
- Citrus preliv sa origanom
- Marinirane masline više vrsta
- Mlečni krem sa suvim planinskim biljem
- Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem
- Pelat krema sa bosiljkom

Glavno jelo
- Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom
- Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem I krančom od kikirikija
- Rostirani krompir u ljusci sa timjanom
- Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem
- Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem I belim vinom
- Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku
- Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom
- Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša
- Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka
- Francuska rolada od piletine, bardirana biber pančetom
- Basmati pirinač sa flambiranim povrćem I soya sosem

Hleb & pecivo
- Integralno pecivo sa organskim žitaricama
- Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom
- Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta
- Integralne pecivo sa semenkama lana
- Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama
- Bavarski hleb sa pšeničnim pivom
- Grisini sa morskom solju i peperonćinom
- Bezglutenski domaći hleb
- Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom
- Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa šumskim pečurkama
- Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa kajmakom i zrelim sirom

Desert
- Tart sa belgijskom čokoladom i lešnikom
- Sable pistać sa svezim voćem i čokoladnim segmentima
- Tiramisu casica sa Amareto likerom
- Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta
- Frutti di bosco od bele cokolade i sumskog voća
- Mus od crne čokolade sa mariniranim višnjama, sosom i konjakom
- Paleta unikatnih pralina
- Selekcija svežeg sezonskog voća
Cena
Banquet Hall
Red zone: 120€
Bronze zone: 150€
Silver zone: 180€
Gold zone: 210€
Platinum zone: 250€

Immersive Hall
Red zone: 140€
Bronze zone: 170€
Silver zone: 190€
Gold zone: 220€
Platinum zone: 250€



Ažurirano: Nov 12, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama

Često postavljana pitanja

Za muzički program će biti zaduženi Lepa Brena, u Immersive Hall-u i Aco Pejović, u Banquet Hall-u.

Cena se kreće u zavisnosti od zone, od 120€.
Adresa
Milentija Popovića 9,
11000 Beograd,
Srbija (RS)
Mapa