Restoran Boutique Trojka je savršen izbor za sve koji žele da Novu godinu dočekaju u luksuznom i elegantnom ambijentu. Smešten na Novom Beogradu, ovaj restoran poznat je po vrhunskoj usluzi i prelepoj atmosferi koja svaku proslavu čini nezaboravnom.
Za doček Nove godine 2025, Boutique Trojka priprema spektakularno veče uz pažljivo osmišljen meni prepun vrhunskih specijaliteta. Svaki zalogaj spaja kvalitet i savršenstvo ukusa, dok će selekcija najfinijih pića - od vina i koktela do svečanih šampanjaca - dodatno upotpuniti doživljaj.
Za muziku i atmosferu pobrinuće se Magnetic bend, čiji energični nastupi garantuju nezaboravan provod i ples do ranih jutarnjih sati. Njihov raznovrstan repertoar sigurno će oduševiti goste svih generacija.
Rezervišite svoje mesto u restoranu Boutique Trojka i dočekajte Novu godinu u stilu, uz glamur, sjajnu muziku i nezaboravne trenutke!
Muzika
U novogodišnjoj noći restorana Boutique 3 očekuje vas nezaboravan provod uz Magnetic bend!
Piće
Piće se plaća po utrošku.
Hrana
Goste očekuje vrhunska i kompletna večera koja obuhvata predjelo, glavno jelo i desert.
Novogodišnji meni
Predjelo - Selekcija suhomesnatih proizvoda i sireva (njeguška pršuta, čorizo, grilovani - miročki sir, parmezan i gorgonzola) - Hrskavi brusketi sa paradajzom i bosiljkom - Dipovi (humus i pate od lešnika) - Miks domaćih peciva (focaccia i brioche)
Salate - Paradajz sir i miks zelenih salata
Glavno jelo - Ćureća rolnica punjena svežim spanaćem, prelivena sosom od gorgonzole i džemom od crvenog luka Prilog: ratatui povrće - Hrskava italijanska porchetta punjena začinskim biljem Prilog: mladi krompirići - Odležali juneći ramstek, preliven sosom od vrganja Prilog: krompir pire sa topljenim čedar sirom
Posni meni
Predjelo - Quinotto sa tofu sirom
Salate - Miks zelenih salata
Glavno jelo - Brancin sa dalmatinskim varivom - Maki rolnice sa tunom, eel sosom i belim susamom
Appetizer - Selection of cured meats and cheeses (Njeguši prosciutto, chorizo, grilled Miroč cheese, parmesan, and gorgonzola) - Crispy bruschetta with tomatoes and basil - Dips (hummus and hazelnut pâté) - Mix of homemade breads (focaccia and brioche)
Salads - Tomato, cheese, and mix of green salads
Main Course - Turkey roulade stuffed with fresh spinach, topped with gorgonzola sauce and red onion jam Side: ratatouille vegetables - Crispy Italian porchetta filled with herbs Side: baby potatoes - Aged beef ribeye, topped with porcini mushroom sauce Side: mashed potatoes with melted cheddar cheese
Lenten menu
Appetizer - Quinotto with tofu cheese
Salads - Mix of green salad
Main Course - Sea bass with Dalmatian stew - Maki rolls with tuna, eel sauce, and white sesame
Cena karte kreće se od 8.000,00 rsd do 10.000,00 rsd, u zavisnosti od pozicije sedenja u restoranu, a karta obuhvata kompletnu večeru, dok će se piće naplaćivati po utrošku.