Restoran Bottega nalazi se u šoping centru Galerija. Ako žudite za nekim novim ukusima, ovo je pravo mesto za vas. Posebni ukusi, raznovrsni začini i najkvalitetnije namirnice karakterišu našu kuhinju.
Enterijer i eksterijer će učiniti da na trenutak otputujete u neki od zavodljivih gradova kraj mora. Svaki detalj podseća na eleganciju kojom odiše italijanska kultura, a ceo prostor je namenjen isključivo vizuelnom i gastronomskom užitku, pa se tako kod nas možete na trenutak opustiti i zamisliti da ste kraj mora dok uživate u autentičnim specijalitetima svetskih kuhinja.
Volite bogat muzički sadržaj? Obožavate da probate nesvakidašnje specijalitete? Uživate u dobrom zalogaju uz zvuke kvalitetne muzike? Onda je restoran Bottega pravi izbor za vas kada je u pitanju
Nova godina!Muzika
Za dobar provod tokom dočeka pobirnuće se sjajni
Kiriakos Georgiou i Igor Simić.Kiriakos Georgiou biće zaslužan za nezaboravnu atmosferu izvođenjem najlepših muzičkih melodija i najvećih grčkih hitova. Ovaj sjajni pevač je ime koje garantuje vrelu atmosferu i muzički spektakl za pamćenje!
Igor Simić je postao poznat javnosti nakon učešća na Beoviziji gde se plasirao za nastup na Eurosongu. Na muzičkoj sceni nalazi se od 2008. godine i jedan je od najuspešnijih muzičara današnjice.Često nastupa po Evropi, najčešće u Sloveniji, Bosni, Hrvatskoj i Makedoniji, ali i u
Beogradu.
Piće
Piće se plaća po utrošku, gratis piće dobrodošlice.Hrana
Jelovnik / MenuMenu 1CROQUET SERANO & MAHCEGO / CROQUET SERANO & MAHCEGO:
- Picco de gallo salsa kremfreš / Picco de gallo salsa creme fraiche
PARFE FOIE GRAS PAIN DEPICES / PARFE FOIE GRAS PAIN DEPICES:
- Parfe guscije dzigerice sa medenim hlebom i mariniranim jabukama / Goose liver parfait with honey bread and marinated apples
STEAK AU POIVRE / STEAK AU POIVRE:
- Biftek sa tartuf pireom i tradicionalnim peper sosom / Steak with truffle puree and traditional pepper sauce
TIRAMISU/ TIRAMISU:
- Mascarpone mousse sa tamnim rumom, piškota od tamne čokolade natopljena sirupom od Marsale, mousse od bele čokolade sa tostiranim cocoa nibs / Mascarpone mousse with dark rum, dark chocolate sponge dipped in Marsala syrup, and white chocolate mousse with toasted cocoa nibs
Menu 2VITELLO TONNATO / VEAL WITH TUNA SAUCE:
- Sporo suvidarana teletina, sa miksom salata i espumom od tune / Slow cooked veal, with mixed salads and tuna espuma
BURRATA PESTO/ BURRATA PESTO:
- Burrata infuzovana pestom konfitiranim i lime dresingom / Burrata infused with pesto confit and lime dressing
PILETINA SUPREME / CHICKEN SUPREME:
- Piletina sous vide sa zapečenim karfiolom i supreme sosom / Chicken sous vide with roasted cauliflower and supreme sauce
ČOKOLADNA TORTA / CHOCOLATE CAKE:
- Hrskavi lešnici, ganache od tamne čokolade, mousse od lešnika i mlečne čokolade, praline od lešnika / Crunchy hazelnuts, dark chocolate ganache, hazelnut and milk chocolate mousse and hazelnut praline
Menu 3TUNA TARTAR / TUNA TARTARE:
- Tartar od tune začinjen citrusnim ponzu dresingom / Tuna tartare seasoned with citrus ponzu dressing
ROLNICE SA DIMLJENIM LOSOSOM / ROLLS WITH SMOKED SALMON:
- Rolnice sa povrćem i dimijenim lososom na kremi od začinskog bilja / Rolls with vegetables and smoked salmon on herb cream
RED SNAPPER / RED SNAPPER:
- Filet red snepera u đumbi soja glaziranom povrću / Red snapper fillet in soy sauce with glazed vegetables
PETIT FOURS / PETIT FOURS:
- Financier lešnik / Hazelnut financier
- Macaron tamna čokolada, cognac / Dark chocolate macaron, cognac
- Tartuf Ruby čokolada, malina / Truffle Ruby chocolate, raspberry
- Tartuf bela čokolada / Truffle white chocolate
Cena
New Year's Eve Greek night - Kiriakos GeorgiouCena karte po osobi je
od 100€ do 160€, a cena zavisi od pozicije stola (vidi na mapi).
Blue zona -
100€Regular zona -
140€Gold zona -
160€New Year's Party - Igor SimićCena karte po osobi je
140€. U cenu karte je uračunata komplet večera i piće dobrodošlice.
Gold zona -
140€**Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.
**Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
**Mogućnost plaćanja iz inostranstva.Ažurirano: Oct 23, 2024
| Izdavač: Nova godina | O nama